Dikke mensen daten via exclusieve datingsite

Eerder bespraken we al datingsites voor mooie mensen maar nu hebben we datingsites gevonden die zich richten op dikke mensen. Ook slanke mensen kunnen zich voor deze sites aanmelden als ze opzoek zijn naar een partner met een maatje meer.

Rubensdating.nl is zo’n site met een toepasselijke naam. De slogan is ook leuk bedacht namelijk ‘meer is mooi’. Helaas is de website niet gratis en betaal je €12,95 voor een maand lidmaatschap. het aantal leden is niet duidelijk.

imbigger.com is een andere website die zich richt op het volslanke figuur. Ook deze site is helaas niet helemaal gratis en kost €9,98 per maand. Een gratis inschrijving is wel mogelijk maar dan heeft het lidmaatschap beperkingen. HEt aantal profielen wordt duidelijk gemaakt.

maatjemeer-match.nl Een professionele datingsite die ook adverteerd in de zoekmachines. Zelf zeggen ze de grootste te zijn voor volslanke mensen. Volgens mij beheert men ook andere datingsites die zich op andere doelgroepen richten. Via credits kun je een gratis account opwaarderen. Je betaald dan bijvoorbeeld €27,99 voor een maand.

Dit bericht is geplaatst in Dating met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.